به گزارش شهرآرانیوز، آشتی صنعت با ورزش همیشه آرزوی اهالی ورزش در خطه خراسان بوده است. رؤیایی که روزگاری نهچندان دور عین واقعیت بود و اکنون فرض نزدیک به محال. در این ستون میکوشیم هر دوشنبه به ماجرای حضور بخش خصوصی در ورزش و فرجام آنها بپردازیم.
سالهای حضور: ۱۳۷۸ تا کنون
رشته: بسکتبال
نام حامی اقتصادی: شرکت فرش مشهد
مهمترین افتخار: چهارمی لیگ برتر بسکتبال
شهرآرا: شروع داستان فرش مشهد و تشکیل این باشگاه از جایی بود که یکی از کارمندان شرکت فرش مشهد که از قضای روزگار اهل بسکتبال هم بود، روزی از مدیران این مجموعه خواست تا با درج نام «فرش مشهد» بر روی پیراهن یکی از تیمهای بسکتبال مشهد بهعنوان اسپانسر به کمک این تیم بیایند. جواد کیوانی سال۷۸ این پیشنهاد را داد تا تیم هلالاحمر مشهد که قهرمان مشهد شده بود، با نام «فرش مشهد» در لیگ دستهیک حاضر شود. آنموقع مدیران کارخانه فرش مشهد با درج نام فرش مشهد بر روی پیراهن بازیکنان بهعنوان اسپانسر به تیم کمک کردند. اما همین جرقهای بود تا مسیری پرافتخار و پرماجرا برای این باشگاه بسکتبالیستساز باشد.
فرشیهای مشهد رسما از سال ۸۲ تا ۸۴ در لیگ برتر بسکتبال تیمداری کردند و در این مدت توانستند رتبه چهارمی این پیکارها را در سال ۸۳ از آن خود کنند؛ رتبهای با شیرینی عنوان بهترین تیم شهرستانی، زیرا در همان سال تیمهای گردنکلفت تهرانی عناوین اول تا سوم را بهدست آوردند. بعد از آن یکباره مدیران فرش مشهد تصمیمی عجیب گرفتند. آنها تصمیم گرفتند عطای کار در لیگ برتر بسکتبال و ورزش حرفهای را به لقایش ببخشند و از آن پس در حوزه استعدادیابی بسکتبال سرمایهگذاری و فعالیت کردند. فرش مشهد در اقدامی شایسته ۳ پایگاه استعدادیابی بسکتبال در ۳ منطقه مشهد ساخت تا آیندهسازان بسکتبال این شهر و کشور را پرورش دهد.
سالن مرحوم حمیدی در بولوار قائم، سالن امامخمینی (ره) در فلکه پارک و سالن باهنر واقعدر کوی طلاب ۳مجموعهای هستند که فرشیها برای امر آموزشوپرورش استعدادها در نظر گرفتند. پایگاههایی که از علاقهمندان و مستعدان هزینهای نمیگیرند و فقط با نیت پرورش استعدادها دایر شدهاند. در این مدت تا امروز ستارههای زیادی، چون صالح فروتن، روزبه ارغوان، حامد حسینزاده، حامد آفاق و... در این پایگاهها ساخته و پرداخته شدند و هر کدامشان چه در تیمملی و چه در عرصه باشگاهی درخشیدند. فعالیتهای باشگاه فرش مشهد هنوز هم دایر است.